Blizzard Saddle Bags size L
search
  • Blizzard Saddle Bags size L
  • Blizzard Saddle Bags size L
  • Blizzard Saddle Bags size L
  • Blizzard Saddle Bags size L
  • Blizzard Saddle Bags size L
  • Blizzard Saddle Bags size L

Blizzard Saddle Bags size L

Enduristan Blixzzard är utan tvivel en sadelväska som står helt i en klass för sig vad beträffar funktionalitet, materialval och innovation. Den levererar precis den packlösning man söker till de små och medelstora hojarna och den gör det på ett övertygande sätt.

Anpassade för väglöst land
Blizzard sadelväskor har en innovativ form, som inte begränsar dina rörelser när du kör offroad. Om du lutar dig bakåt i branta nedförsbackar så kommer väskorna inte att vara i vägen för vaderna. Väskorna kommer inte haka i grenar och buskar eftersom det inte finns några onödiga remmar på utsidan. Sist

men inte minst - de är tillverkade av Enduristans extremt hållbara tre lagers material, alla remmar är sydda med dubbla sömmar och de främre bandens spännen håller för upp till 225 kg.

Spara vikt på allvar
Blizzard Saddle Bags kräver inga väskhållare. Se bara till att du packar tyngre saker på icke-avgassidan (i de fall det bara finns ett utblås) och använd en Inferno Värmesköld om det behövs.

Enduristan Blixzzard är utan tvivel en sadelväska som står helt i en klass för sig vad beträffar funktionalitet, materialval och innovation. Den levererar precis den packlösning man söker till de mindre hojarna och den gör det på ett övertygande sätt. För att inte tumma på möjligheten att skräddarsy exakt den packlösning man vill ha så har Enduristan valt att tillverka den i tre olika storlekar. Alla tre modeller har samma innovativa och robusta fästsystem med elastiska sektioner som håller packningen tätt mot hojen även vid hård körning.

På undersidan av sadelväskorna kan de två kompressionsremmarna lätt omvandlas till en fästpunkt för att montera hållare för bränsleflaskor eller en Fender Bag (Gäller storlek M eller L, ej S). På så vis kan man lägga till 2 x 1,5 liter ytterligare packvolym, 2 x 1 liter bränsle eller en kombination av båda. På ovansidan av väskorna finns plats för att fästa ytteligare två hållare för bränsleflaskor för att öka din räckvidd maximalt. Ovansidan av din cykel förblir fri att fästa en t.ex. en Tornado 2 packsäck. Om du planerar att köra hårt så kan du välja en Rally Pack eller någon av Enduristans BasePack för att inte begränsa din fria rörlighet för mycket.

- Kräver inte väskhållare
- Passar alla enduro eller äventyrcyklar
- Rött innerfoder för hög synlighet
- 4 kompressionsremmar per påse
- 2 rader av lastöglor för att fästa ytterligare packning och utrustning
- 4 fästpunkter för att montera flaskhållare
- 2 fästpunkter för att montera Fender Bags (Storlek M och L endast)
- Ergonomiska mjuka bärhandtag


Blizzard i siffror:
Volym: (S) 12 liter, (M) 17 liter, (L) 24 liter
Mått (S): ca. 36 x 24 x 9 cm (per sida)
Mått (M): ca. 30 x 24 x 12,5 cm (per sida)
Mått (L): ca. 30 x 24 x 18 cm (per sida)
Vikt: ca. 1,5 kg (totalt)

Enduristan
LUSA-007-L

Datablad

Vattentät
Ja, 100%.
Material
1000D-3L
Paketprodukt
Nej
Volym (L)
24

Särskilda referenser

ean13
4251521500357